Kaartverkoop Buulse Zittingen start 1 december

BUDEL – De Buulse Zittingen 2024 staan in de planning voor Zaterdag 20 januari de Urste Buulse Zitting, zondag 21 januari de Twedde Buulse Zitting Matineevoorstelling, vrijdag 26 januari de Derde Buulse Zitting en op zaterdag 27 januari de Vérde en alweer laatste Buulse Zitting voor komend seizoen. En om daarbij te kunnen zijn wordt de kaartverkoop voor de Buulse Zittingen gestart op vrijdag 1 december om 19.30 uur in MFC De Borgh. Uiteraard hebben de leden hierbij de eerste keus en die mogen als eerste de kaarten komen kopen. En we kunnen gerust stellen dat het tijdig aankopen van de kaarten gaat lonen. Achter de schermen bereiden de vele artiesten weer een programma voor dat staat als een huis. En het worden weer op en top Buulse Zittingen met 100 % artiesten van eigen bodem! Tonpraters, cabaret en fantastische dansoptredens. Er is weer een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Benieuwd naar het ervaren en nieuwe talent dat je lachspieren gaat kietelen, vergeet dan niet de kaarten te kopen op vrijdag 1 december.
Blijf op de hoogte via www.buulderbuk.nl. 

Foto Monique Duisters. Wie gaan Tom van Osch gezelschap houden op het Buulse Zittingspodium?