Nieuwe voorzitter van KNLSV

PELT – Op 10 november werd op cursus van de voetbalscheidsrechters in zaal De Schakel in Pelt de nieuwe voorzitter van KNLSV voorgesteld. Michael Cillen neemt de fakkel over van Paul Smolders, die als opleider aan de slag gaat bij Voetbal Vlaanderen. Michael is reeds meer dan 20 jaar actief als voetbalscheidsrechter en zat ook al enkele jaren in het bestuur van de scheidsrechtersvereniging.  Hij stelde iedereen gerust dat er wordt verder gewerkt op de stevige fundamenten van zijn voorganger en dat de focus blijft om de hobby als scheidsrechter voor de mannen en vrouwen terug aantrekkelijk te maken.  Hij hoopt daarmee ook meer leden te kunnen werven bij deze gezellige vereniging.

Behalve de voetbalwedstrijden in goede banen te leiden worden er ook buiten het voetbal regelmatig uitstappen gedaan, zo staat er binnenkort een kart-race op het programma. 

Foto Michael Cillen (links), Paul Smolders (rechts)