Elk jaar een nieuwe pin en badge bij Buulder Buk

BUDEL – Vanaf het jubileumjaar is er jaarlijks een nieuwe uitdaging voor carnavalsvierders van Buul en omgeving. Ieder Jaar is er een ontwerpwedstrijd waarbij een ontwerp gemaakt kan worden voor een jaarembleem. Ontwerpers hebben de vrije hand en kunnen zelf hun idee over carnaval in dat jaar vormgeven. Het heeft al enkele mooie en unieke emblemen opgeleverd. Het jaarembleem wordt jaarlijks uitgebracht in een beperkte oplage als strijkembleem en als pin. Hiermee kan iedere outfit met carnaval voorzien worden van een Buuls tintje. Het Gevuul van Buul komt pas echt naar boven als je natuurlijk al die jaaremblemen gaat verzamelen op je jas, kiel, hoed, pet of waar dan ook. Dan wil je er natuurlijk ook geen enkele missen.
zorg er dan wel voor dat je er op tijd bij bent, want voor de jaaremblemen is het motto op is op. Bij Ut Get Beginne werd de winnaar van het jaarembleem 2024 bekend gemaakt door voorzitter Jean-Pierre Bax. De ingezonden ontwerpen zijn allemaal zonder naam of toelichting enkel als embleem beoordeeld door de diverse bestuursleden en unaniem is er één ontwerp als winnaar aangewezen. Uit handen van de voorzitter mocht Nicky Broers met haar kinderen die gezamenlijk verantwoordelijk waren voor het winnende ontwerp de eerste exemplaren van de pin en badge in ontvangst nemen.
Vanaf nu zijn ze allemaal te koop bij de activiteiten van c.v. Buulder Buk of via de webshop die je kunt vinden op www.buulderbuk.nl.