Moonlight Cup en opening LED lichtinstallatie hoofdveld

BUDEL-DORPLEIN – Vorige week vrijdag werd de lichtinstallatie op het hoofdveld van RoodWit’67 officieel geopend met een avondvoetbaltoernooi om de Moonlight Cup. Een lang gekoesterde wens ging in vervulling. De aanleg van de lichtinstallatie was een behoorlijke klus. De meeste werkzaamheden werden verricht door Pierre v. Oijen, Christ Zentjens, William Derks en Henri v.d. Kruijs, die als dank ieder een eetbon kregen om die bij de Griek te verzilveren. Ook hebben een aantal vrijwilligers geholpen bij het graven van de sleuven.

De strijd om de Moonlight Cup was verdeeld in 2 categorieën: de professionals en de semi-professionals. Bij de professionals wonnen de Hitsige Williehaonen en bij de semi-professionals de Poolse White Eagles. Ook werden penalty’s genomen voor een penalty bokaal. De penaltybokaal werd gewonnen door Giovanni Rademaekers.