Voetbalplaatjesactie van de Plus

BUDEL-DORPLEIN – Afgelopen zaterdag was de aftrap van de spaaractie voetbalplaatjes in de kantine van Rood-Wit’67 door de uitreiking van het 1e exemplaar van het plaatjesboek door Dennis van Moorsel van de Plus aan voorzitter Mat Lammers van Rood-Wit’67/Plus. Alle Roodwitters waren daarvoor door Marjo v.d. Boomen op de foto gezet. De elftallen, bestuur, bar- en keukenhulpen, scheidsrechters, onderhoudsploeg, de activiteitencommissie, de technische commissie en Marjo zelf. Drie Jeugdelftallen waren zaterdag vertegenwoordigd om hun gratis boek (om de voetbalplaatjes in te plakken) in ontvangst te mogen nemen van hun leider/leidster. De jeugd ging al direct aan het plakken van een aantal door Dennis gratis beschikbaar gestelde voetbalplaatjes. Ook waren er vele leden aanwezig om hun boek in ontvangst te nemen.

Foto uitreiking 1e exemplaar voetbalplaatjes door Dennis van Moorsel aan voorzitter Mat Lammers