Kerstconcert Budels Gemengd Koor 2023

BUDEL – Het is weer bijna zover: het Budels Gemengd Koor staat in de startblokken! De leden zijn volop bezig met de voorbereidingen om iedereen op 10 december weer een lekker muzikaal menu voor te schotelen. En net zoals bij een “echt” menu is er weer voor elk wat wils, want smaken verschillen. Maar het Budels Gemengd Koor (BGK) gaat ervoor zorgen dat u allemaal aan uw muzikale trekken komt! Allereerst gaat het BGK u weer verrassen met prachtige kerstliederen uit alle delen van de wereld. Maar niet alléén kerstliederen. Er staan ook evergreens en ballads op het programma, serieus en vrolijk. De muziek zal u kippenvel bezorgen of een glimlach op uw gezicht toveren. Sommige nummers zullen begeleid worden door de gitaar van Jac Verkoijen en/of de djembé van Theo de Cates. Ook Rosé Portugal (met de reputatie van tropisch zangvogeltje) zal weer eens laten horen hoeveel talent er in BGK verborgen zit. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Hilde Ubben, goede wijn behoeft geen krans! Een menu vol afwisseling, want als gastkoor is een gemengd koor uit Eindhoven van de partij: 4Tune Entertainment! Dit koor is in 2012 ontstaan vanuit de Lichtstad-revue. Hun repertoire is veelzijdig en varieert van pop, jazz, tot gospel enz. Ze worden begeleid door hun eigen combo en maken een feest van ieder optreden. Het geheel staat onder leiding van dirigent Dan Loredan. Last but not least: Lieke van de Laar uit Ospel. 10 Jaar geleden stond ze in de Limburgse finale van “Kinderen voor Kinderen”, maar intussen heeft ze al veel podium-ervaring opgedaan, onder andere tijdens de Proms van Nederweert.  

Het Budels Gemengd Koor en haar gasten gaan er alles aan doen om u een heel fijne middag te bezorgen, waar u hopelijk van zult genieten en met plezier op zult terugkijken. 

Hoe komt u aan “genummerde” kaarten voor al dat moois? Deze kaarten à € 8,50 inclusief een pauze-drankje, kunt u rechtstreeks bestellen bij De Borgh via de website: www.deborghbudel.nl of tijdens de openingstijden van De Borgh aan de balie.