Reisinspiratie nodig?

MAARHEEZE / WEERT – Op zaterdagmiddag 2 december om 13.00 uur vertelt Roel Smulders uit Maarheeze (41) in de bibliotheek te Weert over zijn avontuurlijk en reislustig jaar 2023. Hij maakte een reis naar IJsland, Noorwegen, Costa Rica, Albanië en Marokko.

Hiermee staat zijn teller inmiddels op 50 bezochte landen over de hele wereld! Graag deelt hij zijn tips en ervaringen over deze prachtige bestemmingen met de bezoekers.  Aansluitend is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en kunt u eventueel een gesigneerd exemplaar van zijn reisverhalenbundel kopen. Hierin beschrijft hij 40 persoonlijke reiservaringen en avonturen uit alle uithoeken op aarde. Een origineel en inspirerend cadeau voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom. De bibliotheek van Weert ligt aan de Wilhelminasingel 250.