Sluit aan bij Loopgroepen SACN

REGIO – Wil je weleens één of meerdere keren per week in een gezellige groep lopen? 

Dan zijn de loopgroepen van Sporting Atletiek Club Neerpelt (SACN) in Pelt en Hamont zeker iets voor jou! Ieder loopt op zijn eigen niveau een uurtje door de natuur. Een uurtje dat voorbij vliegt als je in een gezellige groep  loopt. Je kan meerdere keren gratis meedoen om te proeven van de sfeer!

Waar en wanneer kan je instappen? Op dinsdag wordt er in Pelt (Dommelhof) gelopen tussen 19.00 uur en 20.30 uur. Dit is de beste dag om in te stappen want er zijn dan meerdere loopgroepen aanwezig en kan je alle info krijgen. 

Op donderdag wordt er in Pelt op verplaatsing gelopen van 19.00 uur tot 20.30 uur, alsook op zaterdag van 10.00 uur tot 11.30 uur. Op zaterdag wordt er ook in Hamont gelopen, bij de fit-o-meter, van 10.00 uur tot 11.30 uur. Bevalt het je, dan kan je je aansluiten voor een jaar. Meer info krijg je ter plaatse  Bij vragen stuur maar een mailtje naar Louis geboers: louisgeboers@hotmail.com

Foto Marc Faes