Voetbalplaatjes actie bij PLUS Dennis van Moorsel

BUDEL-SCHOOT – Op zaterdag 11 november is bij PLUS Dennis van Moorsel de voetbalplaatjescampagne afgetrapt. Zes weken lang kan er gespaard worden voor de lokale helden van sv Budel en Rood-Wit ’67. 

Sparen is heel eenvoudig, bij elke besteding vanaf €10,- kan de klant kiezen uit een setje van sv Budel of een setje van Rood-Wit’67. Op deze manier is de actie laagdrempelig en is het eenvoudig om het album vol te krijgen. Voor de spaarders die hun album nog niet vol hebben op het einde van de spaarcampagne zal er een leuke ruilbeurs georganiseerd worden. In totaal zijn er ruim 700.000 plaatjes beschikbaar voor alle verzamelaars! De spaaractie loopt tot en met 23 december 2023. Alle leden van de desbetreffende clubs krijgen gratis een mooi gepersonaliseerd boek met hun eigen foto op de cover. Voor de spaarders die niet lid zijn van de club is er uiteraard de mogelijkheid om tegen een kleine bijbetaling een boek te kopen bij PLUS Dennis van Moorsel. 

Kick off
Op zaterdag op de 11e van de 11e heeft Dennis van Moorsel op sportpark D’n Opkikker (Rood-Wit ’67) en op gemeentelijk sportpark SV Budel de eerste verzamelalbums uitgedeeld. Deze feestelijke start van de campagne ging uiteraard samen met een heerlijk stukje vlaai.