Voorverkoop Carnavalscantus C.V. De Toeters 

BUDEL-SCHOOT – Op 20 januari 2024 staat de derde editie van de Carnavalscantus van C.V. De Toeters op het programma. De eerste twee edities waren een daverend succes en het lijkt erop dat ook deze editie weer bol staat van muziek, gezelligheid, dolle momenten, pitchers en overheerlijke drankjes. Iedereen die de Carnavalscantus ondertussen ooit bezocht weet dat echt alle ingrediënten in deze avond verstopt zitten om er een echt carnavalsfeest van te maken. De basis vormt het veelal samen zingen waarbij er “streng” gecontroleerd wordt of iedereen zich wel aan de regels houdt. De strafatjes op het podium, daar kijkt iedereen naar uit, totdat je zelf de klos bent. De avond wordt wederom door het duo Mark Bogers en Frank van Leeuwen gepresenteerd en vele artiesten zullen de avond vullen met zang. De voorgaande edities waren echt binnen no time uitverkocht en dus opgelet wanneer je graag kaartjes wilt bemachtigen. De online verkoop vindt plaats op zaterdag 25 november aanstaande. Vanaf 13.11 uur (elf over één in de middag) kun je op de site www.carnavalscantus.nl je kaartjes kopen. Maximaal 10 kaartjes per bestelling. Op deze site kom je ook alle antwoorden van vragen over de cantus tegen, zodat je vooraf goed weet waar je ja op zegt. De organisatie van de Cantus kan niet wachten om De Reinder weer uit volle borst mee te horen zingen, wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!