Weer energiek, slank, stralend en trots met Ladyline!

VALKENSWAARD – Ladyline bestaat 40 jaar. Voor wie Ladyline nog niet goed kent: wij zijn dé plek voor jou waar we je actief begeleiden om je weer lekker in je vel te laten voelen. We zijn al 40 jaar een stok achter de deur voor onze cliënten. De methode helpt jou gericht met afvallen, plaatselijke figuurverbetering en coaching in jouw leefstijl… dus niet voor even, maar voor een heel leven.

Moeders en dochters
In onze 40 jaar hebben we zo vaak moeders en dochters mogen begroeten. Vaak zit daar een paar jaar tijd tussen, maar regelmatig zien we moeders en dochters ook samen ‘ladylinen’. Zoals Mieke en Amända die vooral de begeleiding erg fijn vinden. “Ik ervaar de begeleiding van Ladyline als heel fijn. De oefeningen in de warmtecabine zorgen ervoor dat ik mij soepeler en fitter voel. Niet zo stijf. Het voelt ook goed om lekker in beweging te zijn.”, vertelt Mieke. Dat merkt Amända ook: “Ik voel me inderdaad fitter, lekkerder in mijn vel. Het voelt zoals mam ook al zegt gewoon goed om lekker in beweging te zijn. Door de persoonlijk coaching krijg je veel adviezen en tips, waar je meteen mee aan de slag kunt.”

Kom eens kennismaken
Wij laten jou met plezier kennismaken met onze methode en alle mogelijkheden die we voor jou hebben. Tijdens een intakegesprek geven wij jou alle informatie en krijg je advies op maat, gebaseerd op diverse metingen die we uitvoeren. Je kunt de kennismaking met intakegesprek boeken via Ladyline.nl/40jaar of bel ons gerust op via 0031-(0)40-2049253. We kijken er naar uit om jou te begroeten bij Ladyline! Als je van start gaat, profiteer je uiteraard ook van de jubileumkorting die we hebben, ter gelegenheid van ons 40 jarig bestaan.

Ladyline Valkenswaard 
Eindhovenseweg 128 Valkenswaard 
Tel. 0031 40 204 9253 – www.ladyline.nl