Bodem voor carnaval 2024 gelegd

BUDEL – Na de opening van carnaval op zaterdag 11 november was er op de zondagochtend erna alweer allerlei bedrijvigheid in de tent aan de Poelderstraat. Leden van de Raad van Elf, Prinsengarde en allerlei actieve commissies binnen c.v. Buulder Buk sloten in de rij aan voor het maken van de jaarlijkse foto’s. Deze keer dus in de feesttent. In het Bokkenblaaike dat 17 december in heel Buul huis aan huis bezorgd gaat worden kan iedereen zien of de foto’s gelukt zijn. Na het foto’s maken kon er opnieuw aangesloten worden in de rij om een stevig ontbijt te nuttigen. Bakker de Jong, Bakker Teeuwen en Bakkerij Broekmans hadden ervoor gezorgd dat alle bokken en geiten konden aansluiten voor een geheel gratis ontbijt. Compleet met eieren en spek een prima bodem voor carnaval 2024. Het ontbijt werd feestelijk opgeluisterd met muziek van Que Màs Fun-orchestra en deejee Bas bij het Fruhsjoppen. Wie er niet bij was heeft niet enkel een fantastisch ontbijt gemist maar ook een keigezellig feestje. Een feestje waarbij Aad van Leeuwen van voorheen Versleten Werk die middag al zingend nog even voorop ging in de polonaise. Want er is maar ien Buul en doa woone willie em dat moest gevierd worden. Via www.buulderbuk.nl. kan het programma gevolgd worden maar zijn ook diverse mogelijkheden te vinden om c.v. Buulder Buk te ondersteunen in de organisatie van carnaval in Buul.