Leuke Sinterklaasmiddag voor kinderen Cranendonck!

CRANENDONCK – Het Inwonerscollectief Cranendonck organiseert op zaterdag 25 november een Sinterklaasmiddag in Het Kerkje in Budel voor kinderen van het AZC, uit de Oekraïne en alle kinderen uit Cranendonck die het leuk vinden om met elkaar te genieten van een gezellig samenzijn met Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten.   Alle kinderen onder de 10 jaar zijn van harte welkom, aanmelden is niet nodig, loop gewoon binnen en doe gezellig mee. Sinterklaas en de Pieten zien ernaar uit om veel kinderen te begroeten en hopen samen met hen een fijne middag te beleven. Er is voor elk wat wils: knutselen, spelletjes spelen en misschien zelfs een dansje wagen met de Pieten. Voor de ouders staat de koffie klaar en er is ook gedacht aan iets lekkers voor jong en oud, want dat hoort natuurlijk bij een Sinterklaasfeest.  Deelname is gratis, inlooptijd van 14.00-16.00 uur en het adres is: Het Kerkje tegenover ‘De Bonte Os’ aan de Dr. Ant. Mathijsenstraat 7 in Budel. Een hartelijke groet van Sinterklaas en de Pieten en heel graag tot ziens op 25 november.