Opzwepende muziek en Afrikaanse dans in ROOTS! 

VALKENSWAARD – Na het succes op Londen West End komt South African Road Trip op donderdag 30 november naar Theater De Hofnar met ROOTS! Een heerlijke voorstelling die de zintuigen prikkelt met opzwepende live muziek, een prachtig videodecor en ritmische Afrikaanse dans!

Muzikale herinneringen, recht uit het hart
Ga mee op een unieke en authentieke reis door Zuid-Afrika en laat je onderdompelen in de rijke tradities van de prachtige Xhosa cultuur. Deze veertien musici en dansers uit Kaapstad performen vol passie en energie én vertellen persoonlijke verhalen. Over de plek waar ze opgroeiden, waar ze voor het eerst muziek hoorden, wie ze stimuleerde de artiest te worden die ze nu zijn en welke Zuid-Afrikaanse tradities voor hen van grote betekenis zijn geweest. Een kleurrijke voorstelling vol muzikale herinneringen die recht uit het hart komen.

Traditionals, gespeeld op authentieke instrumenten, worden afgewisseld met bekende nummers zoals Pata Pata van Miriam Makeba en nummers van artiesten als Brenda Fassie en Tracey Chapman. Muziek die verrassend genoeg ook onderdeel is van onze roots.

Voorafgaand aan de voorstelling kun je een gratis voorbespreking bijwonen die gegeven wordt door Albert Klein Kranenburg, regisseur van deze voorstelling, en een aantal castleden die vertellen over de voorstelling.

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Foto Raymond van Olphen