Sinterklaas in Hamont

HAMONT – Ja hoor, de officiële bevestiging vanuit het Sintpaleis is binnen. Sinterklaas zal ook dit jaar weer een plechtige intrede maken in Hamont. Uiteraard wordt hij weer vergezeld door de crème de la crème van het pietenkorps. Op zondag 26 november kunnen alle kinderen hen komen begroeten op het marktplein. Als de wind goed zit en zijn paard heeft goed gegeten zal de Sint om 13.30 uur arriveren. Tegen 14.00 uur trekt het hele gevolg dan naar De Posthoorn voor de gratis show. Het Sinterklaascomité Hamont verwacht weer een middag vol spanning en humor gemixt met muziek en dans. Aan het einde van de middag krijgt iedereen de kans om met Sinterklaas op de foto te gaan. En natuurlijk is er weer een goedgevulde snoepzak. Vergeet dus zeker je bon niet.  Wil je kans maken op een dag in de voetsporen van onze vrienden? Kleur dan zeker de tekening in die verdeeld wordt op de scholen en bij krantenwinkel Paperpoint in Hamont. Misschien word jij dan wel verkozen tot ZBV (Zeer Belangrijk Vriendje of vriendinnetje). Deponeer je tekening of knutselwerkje in de Sintpostbus bij Paperpoint. Vergeet niet om naam, adres, geslacht en leeftijd  te vermelden. Tot snel!

Foto Arnoud Bex