Winst voor BC Budel J1!

BUDEL – Zondag 12 november speelde BC Budel J1 tegen BC Geldrop J3. De wedstrijd werd thuis gespeeld in De Zuiderpoort. De eerste dubbel werd gespeeld door Siem van Cranenbroek en Teun Walther. De jongens begonnen goed en wonnen met 21-16 en 21-13. De volgende dubbel werd gespeeld door Hein Looijmans en Stef Jaeken. Ze begonnen meteen met een spannende eerste set, deze werd net verloren met 21-23. In de tweede set kwamen ze goed terug en werd die gewonnen met 21-19. De derde set werd ook gewonnen met 21-19. Na de eerste twee dubbels werden de vier enkels gespeeld. De eerste enkel werd gespeeld door Siem, deze enkel werd gewonnen met 21-11 en 21-10. Teun, die de tweede enkel speelde, won zijn wedstrijd ook met 21-6 en 21-14. De derde enkel werd gespeeld door Hein. Hij had een mooie eerste set en won deze met 21-8. De tweede set was moeilijker voor Hein en deze verloor hij met 17-21. In de laatste set ging het weer heel gelijk op maar Hein won deze set uiteindelijk net met 22-20. Stan Groenen speelde de laatste enkel, de eerste set won Stan met 21-19. Ook voor Stan ging de tweede set minder goed en verloor hij deze met 9-21. In de derde set kwam hij mooi terug en won hij deze met 21-17. Na de enkels werden de laatste twee dubbels gespeeld. Siem en Stan wonnen hun eerste set met 21-15. In de tweede set was Geldrop de betere partij en werd de set verloren met 14-21. In de laatste set herpakten Siem en Stan zich en wonnen ze de set met 21-16. De laatste dubbel werd gespeeld door Teun en Stef. Helaas werd de eerste set verloren met 13-21. In de tweede set ging het veel gelijker op en wonnen de jongens met 22-20. Ook in de derde set was het nog spannend, maar helaas werd deze verloren met 18-21. Uiteindelijk won BC Budel met 7-1 van BC Geldrop. Er zaten veel spannende wedstrijden tussen met maar liefst 5 driesetters. Een mooie prestatie van het voor het jeugdteam van Budel. Door deze winst staat het team nu op de tweede plaats.