Gruppo Sportivo in april 2024 in De Posthoorn

HAMONT-ACHEL – Op zaterdag 6 april 2024 staat de legendarische Haagse popband Gruppo Sportivo op het podium in De Posthoorn. Onder het motto ‘Let’s Age On Stage’ spelen zij hits van weleer alsook favorieten van fans en de band zelf.  Natuurlijk spelen ze ook nieuwe songs van hun nog te verschijnen nieuwe album. Gruppo Sportivo werd opgericht in 1976 en kende vooral een grote populariteit bij onze noorderburen in de jaren zeventig en tachtig. Ze zijn bekend van popklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It. Na jaren alleen een studioband te zijn geweest, kwamen zij in 2018 weer bij elkaar en treden ondertussen alweer enkele jaren met succes op. Gruppo Sportivo speelt op zaterdag 6 april 2024 om 20.30 uur in De Posthoorn. Tickets kosten ter plaatse 22,50 euro, in voorverkoop 20 euro en met een abonnement 17,50 euro. Bestel je tickets via https://aha.hamont-achel.be/