Inschrijven en acties voor carnaval in Buul

BUDEL – Vanaf de Elfde van de Elfde is het seizoen voor carnaval 2024 ook weer echt begonnen. Zo kun je vanaf die datum ook weer inschrijven voor zowel de Jeugdoptocht op zaterdag 10 februari als voor de Grote Optocht van Buul op dinsdag 13 februari.
Ben je al op scheut met je creatie en weet je al hoe het allemaal moet gaan heten, zorg dan dat je dit maar meteen aangevinkt hebt. Kun je het zeker niet vergeten. Ga naar www.buulderbuk.nl en regel het vandaag nog. Verder zijn er vele mogelijkheden om carnaval in Buul te steunen. Dat kan ook via dezelfde website door lid te worden als je dat nog niet bent, of een aanschaf in onze webshop. Een echte Buulderbukvlag om te laten zien dat je carnaval viert, een sjaal om warm naar bal, zitting of optocht te gaan of een embleem of pin om je pak te versieren. Bestellingen binnen Cranendonck worden aan huis afgeleverd. Daarnaast zijn er enkele ondernemer die nog leuke acties hebben waarmee je c.v Buulder Buk of een andere favoriete club kunt steunen. Dus ga je een broodje scoren bij de Buulangerie of iets lekkers halen bij Slagerij Neeskens, denk dan ook eens aan nummer 10 in de spaarkas of het spaarvarken met de Buulderbuksjaal.