Ledub Volleybal D1 ging winnen in Den Dungen

BUDEL – Afgelopen zaterdag speelde Ledub Volleybal D1 tegen Donki Sjot Dames 1 in Den Dungen. Linnis Gielen maakt dit verslag: “Deze week stond een latertje op de planning. Het eerst fluitsignaal luidde om 20.00 in Den Dungen. We beginnen de warming up met een goeie sfeer en veel energie. Dit gaan we zeker vasthouden in de wedstrijd! Zo gezegd zo gedaan. We beginnen de eerste set met een mooie service-serie van Pien. Serveerde ze geen ace, dan kwamen de ballen makkelijk genoeg terug zodat wij ze hard konden afmaken. 10-2 voorsprong. Donki Sjot wil zich niet laten kennen en vecht zich goed terug, 12-9.  Laura duikt alle ballen op en Ellis maakt een mooie service serie. We winnen de eerste set. We zijn van plan om set 2 hetzelfde aan te pakken, met veel energie en geluid. Daielle haalt prachtige ballen van de grond ondanks dat ze niet fit was. De stand gaat nu wat meer gelijk op, mede door kleine cadeautjes vanuit onze kant. Na een time out herpakken we ons. Julia knalt de ballen vanuit de pipe, er worden lekkere aces geserveerd en halen de tweede set ook binnen. Set 3. Gebrand om een 3-0 binnen te halen beginnen we aan de set. Dit keer loopt het niet zo soepel als in de voorgaande setten. Het gaat nu tot 17-17 gelijk op, waarbij de scheidsrechter niet altijd de goede bril op had. Dit wakkerde een lekker vuurtje bij Laura aan die de ballen hard binnen pompt. Met een paar blokjes van Lynn en een goeie spelverdeling van Nikki halen we de winst binnen!

Volgende week spelen we weer om 19.00 uur in de Zuiderpoort tegen de dames van VollinGo. Zien we jullie daar?”