Unizo Hamont-Achel bezoekt HAC Weekblad 

HAMONT-ACHEL – Op vrijdag 17 november was het Dag van de Ondernemer, een initiatief van Unizo samen met de Vlaamse regering en VLAIO. Naar aanleiding van deze dag bezocht het bestuur van Unizo Hamont-Achel samen met burgemeester Tom Cox en schepen van o.a. lokale economie Rudi Boonen het kantoor van HAC Weekblad. Onder het genot van een kopje koffie en lekkere ontbijtkoeken vertelde bestuurder van HAC Weekblad, François van Gennip, hoe er iedere week weer een nieuw exemplaar van deze gratis huis-aan-huis krant wordt gemaakt voor de inwoners van Hamont-Achel, Cranendonck en Pelt. Bestuur Unizo: “Niet alleen draagt HAC Weekblad bij tot een levendige kern en brengen zij al het relevante nieuws uit de buurt, ook dragen zij duurzaamheid hoog in het vaandel door te kiezen voor waterloze offset.” Na het gezellig en leerrijk onderonsje werd er nog een rondleiding gegeven en werd deze Dag van de Ondernemer afgerond.