Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor Jack Russel Bruno. 

ROZ schrijft: “Deze senior Jack Russel is voor de 4e keer bij ons! De eerste keer dat hij bij ons kwam hebben we hem Lion genoemd vanwege z’n manen, maar z’n echte naam is Bruno. Hij was van een arbeidsmigrant die samen met een aantal andere migranten woonde. Bruno ontsnapte telkens door onoplettendheid van de huiseigenaar. Gelukkig werd hij steeds bij ons gebracht, als hij weer eens ergens gevonden was en kwam z’n baasje hem ook netjes weer ophalen. Tot de laatste keer… De eigenaar was terug naar z’n land van herkomst en was niet meer in de gelegenheid om hem op te halen. Dus bleef hij bij ons en nu is hij klaar om met pensioen te gaan bij z’n nieuwe baasje(s).  Bruno is een superleuk schattig ruwharig Jack Russeltje, hij heeft menig hart van onze medewerkers en vrijwilligers gestolen. Hij verdient een rustige oude dag, hoewel hij nog best veel energie heeft voor z’n leeftijd. Omdat hij al 12 is, plaatsen we hem niet bij een gezin met hele jonge kinderen. Waarschijnlijk zal hij ooit medicatie nodig hebben voor z’n gewrichten, belangrijk om te weten als je overweegt Bruno te adopteren. Hij is pas geleden geholpen aan z’n gebit, dus daar heeft hij nu geen last meer van. Wil je deze senior een leuk pensioen bezorgen? Kijk dan op z’n adoptiepagina : https://rozeindhoven.nl/adoptiepagina-bruno/

Meer info: ROZ Eindhoven, Kanaaldijk Noord 127a, Eindhoven Email: info@rozeindhoven.nl www.rozeindhoven.nl Bel 0031 40 7470147