Sinterklaas bezoekt ook Dorplein

BUDEL-DORPLEIN – Nadat hij zaterdag 18 november in Nederland aankwam met de stoomboot, bezocht Sinterklaas een dag later de kinderen van Budel-Dorplein.

In een gezellig ingericht Cantine Theater kwam de Sint even na half drie binnenlopen met zijn Pieten. De kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zongen hem toe.

Wethouder Hennie Driessen heette Sinterklaas welkom namens de gemeente Cranendonck.

Een gezellige middag met dansende Pieten met daarachter aan kinderen, volgde. Sinterklaas maakte een rondje door de zaal om ook de ouders een handje te schudden. Alhoewel hij al oud is, kende hij opvallend veel ouders en opa’s en oma’s bij naam.

Tot slot mochten alle kinderen even bij Sinterklaas komen en een grote snoepzak in ontvangst nemen. Dankzij de organisatie, door de vrijwilligers, van buurtvereniging Wijk 4 en 5 blijft deze mooie traditie in Dorplein bestaan.

Foto’s Jack Roosen