Toppers in de ton bij Buulse Zittingen

BUDEL – Mocht je nog twijfelen of je dit jaar wel of niet naar de Buulse Zittingen wilt gaan, dan is maandagavond toch wel duidelijk geworden dat twijfel niet nodig is. De organisatie van de Buulse Zittingen heeft een gevarieerd programma klaar staan met zang, dans, cabaret en natuurlijk tonpraten. Maar liefst twee van de 8 finalisten van het Brabants kampioenschap tonpraten zullen in de Buulse ton komen te staan. Met recht kunnen de Buulder Buk stellen dat ze toppers in de ton hebben. De zittingen in Buul zijn op zaterdag 20 januari, zondag 21 januari de matineevoorstelling, vrijdag 26 januari en op zaterdag 27 januari. De kaartverkoop voor de Buulse Zittingen start op vrijdag 1 december om 19.30 uur in MFC De Borgh. Eerst voor de leden en later voor niet-leden. Vanaf 2 december, tenminste als er dan nog kaarten beschikbaar zijn, zal de digitale verkoop van start gaan. Uiteraard namens alle deelnemers en medewerkers van de Buulse Zittingen wenst de carnavalsvereniging Tom van Osch en Hans van Baarschot veel succes toe in de finale van het Brabants Kampioenschap. 

Foto Monique Duisters: Handjes in de lucht voor toppers als Tom van Osch.