Try-out Meltheads op Pelter Skelter

PELT – Pelter Skelter presenteert een nieuw concert op zondag 14 Januari ’24! Dat wordt een heerlijke, alternatieve affiche met misschien wel dé meest opkomende Belgische belofte van het moment: Meltheads.            

Inderdaad! Niemand minder dan het fan-tas-tis-che Meltheads zal try-out gewijs hun debuut album ‘Descent Sex’ komen voorstellen.

Meltheads spuwt rotaanstekelijke garage, clevere postpunk en fascinerende cold en andere wave! Hun live-reputatie buzzt als een lopend vuurtje door de Lage Landen, en wie hen al aan het werk zag, weet: deze hongerige wolven bestormen een podium alsof ze de laatste show van hun leven gaan spelen.Ze scoorden met ‘Naïef’ op korte tijd een gigantische culthit en single ‘Theodore’ maakt inmiddels furore in binnen- én buitenland! Deze voorbode op het debuut doet vermoeden dat het concert op 14 januari explosief, vies en hard gaat gaan! Support die avond wordt verzorgd door alweer een fascinerend PXL-Music product: RANT.Hun eclectische mix van door 90’s beïnvloede stoner, garage en psych punk zal je uitgedroogd achterlaten en je laten verlangen naar sigaretten als ontbijt, aldus de band zelf.Songs over onvrede in de maatschappij die leidt tot dissociatie tussen jezelf en het leven dat je leeft, tot leven gebracht door eerlijke, luide en energieke live-optredens.Samengevat voor u: Een stevig avondje rocken 2 jonge bands maar vooral een unieke kans om Meltheads in Pelt live te aanschouwen. Want de heren gaan tegen raketsnelheid richting grote festivals en dito podia.  Binnenkort dus véél te groot voor Peltse podia, maar op 14 januari dus nog even niet… waar wacht u nog op? Tickets kosten 12€ in VVK en zijn te koop via www.pelterskelter.be.