Zorgspecial in HAC Weekblad 

REGIO – Het is inmiddels een mooie traditie geworden bij HAC Weekblad, de Zorgspecial. In week 49, met uitgiftedatum 7 december, is het weer zover en ook dit najaar belooft het weer een mooie special te worden.

We bekijken ‘zorg’ in het breedste zin van het woord, waardoor we een platform bieden voor alle zorgverleners uit de regio. Zo brengen we een diverse special waarin ook vacatures, zorgaanbieders en overheden aan bod komen middels mooie verhalen en inhoudelijke interviews over gezondheid en zorg.

Zijn we u vergeten te benaderen, heeft u zelf een bedrijf en wilt u dat in de kijker zetten of heeft u een mooi verhaal voor deze special, neem dan zeker contact op met claudia@hacweekblad.eu of geef even een belletje tijdens kantooruren en vraag naar Claudia Daniels. Dit kan tot en met zondag 3 december.