Jeugdverslagen VHV Kidsday Genk

PELT – Afgelopen zaterdag was er de VHV dag in Genk. Sporting was er present met een ploegje JM8, twee ploegjes JM10, een ploegje JM12 en een ploegje M12.

De VHV dag is het ideale moment om ook eens te spelen tegen ploegjes van buiten onze provincie. Zo werd er bijvoorbeeld eens tegen Atomix, HC Leuven en Uilenspiegel gespeeld.

Verder kon er tussen de wedstrijdjes door ook gespeeld worden op de opblaasstructuren, en konden er handbalproefjes gedaan worden. Ook enkele Red Wolves kwamen hun opwachting maken, zoals onze eigen Louis en Nick! Allemaal leuke zaken dus, en we mogen dan ook spreken van een hele positieve dag voor alle aanwezigen!

Verslag JM12 
Onze meisjes en jongens mochten in 2 ploegen spelen tegen 2x Hestia Bilzen, HC Atomix, Achilles Bocholt, HV Uilenspiegel (M12) en HC Atomix, Achilles Bocholt, HV Uilenspiegel, Hannibal Tessenderlo en HB Sint-Truiden (JM12). Het was voor de minder ervaren en de nieuwe spelertjes een heel leerrijke ervaring en sommigen mochten zelfs al eens proeven van de zoete smaak van een doelpuntje. Maar het allerbelangrijkste: ik zag heel veel lachende gezichten op en naast het veld en we hebben de kinderen nog meer als team naar elkaar zien toegroeien. Met andere woorden: het was een meer dan geslaagd tornooitje! Nog een speciaal dankwoordje aan Wim om de coaching van de JM12 op zich te nemen.