Kerkkoor Sint Cecilia Hamont-Centrum

HAMONT-ACHEL – Op 19 november was het feest bij het Kerkkoor Sint Cecilia van de Sint Laurentiuskerk te Hamont (centrum). Het bestuur van het kerkkoor zorgde voor een perfecte organisatie van de feestelijke bijeenkomst. En er was veel waardering voor de leden van het kerkkoor. Om 9.00 uur begon de misviering met gezang van het koor. De mis werd voorgegaan door pastoor Eerwaarde heer Roel Alders. Na de viering gingen de leden van het koor naar Het Forum voor een ‘lekkere tas koffie’. Dat werd gevolgd door een bezoek aan de “Teutenkamer” met interessante uitleg over het Teutenverleden van Hamont-Achel door historicus Luc Van de Sijpe. De voormiddag werd afgesloten in parochiezaal “De Burg” te Hamont waar er een gezellig samenzijn met een heerlijke warme maaltijd was.

Het was een fijne waardering voor de inzet van het bestuur, dirigent Jef Bloemen, Lutgard Boonen aan het kerkorgel en de Sint Cecilia koorleden. Iedereen bedankt! Overigens zijn nieuwe leden altijd welkom! Iedere vrijdagavond om 19 uur is er repeitie In de kerk (vooraan rechts). Kom eens langs als je geïnteresseerd bent.