Klassieke muziekserie Bram Invites 

VALKENSWAARD – Bram de Vree brengt een 4-delige klassieke muziekserie in De Hofnar! De eerste voorstelling vindt plaats op zondagochtend 10 december.  Bram de Vree is geboren en getogen in Valkenswaard. Na zijn eerste muzikale stappen hier gezet te hebben, studeerde hij o.a. aan de conservatoria van Maastricht, Oslo en Parijs. Als solist en met zijn Mosa Trio won hij veel prijzen op internationale competities. Hij is docent aan Conservatorium Maastricht en speelt concerten over de hele wereld, maar is ook nog altijd verbonden als pianodocent aan het CMD in Valkenswaard.

4-delige muziekserie 
Voor deze serie nodigt Bram solisten en ensembles uit die op topniveau spelen. Het worden aantrekkelijke voorstellingen, ook voor mensen (oud én jong) die nog niet vaak van klassieke muziek geproefd hebben, onder het motto: ”Everybody loves classical music, they just don’t know about it yet”! Bram de Vree zal zelf de serie Bram Invites openen door het eerste concert te spelen op zondag 10 december. De andere concerten zijn te zien op 21 januari, 10 maart en 12 mei. Deze concerten zijn zowel in serievorm als afzonderlijk bij te wonen.   Het is een concert rondom een thema waarmee iedereen vroeg of laat te maken krijgt: de dood. Muziek is uitermate geschikt om de dood en de daarbij behorende 5 fases van het rouwproces te verklanken; ontkenning, boosheid, onderhandelen, depressie, aanvaarding.

Info & kaarten  
Kijk voor meer informatie over de solisten en ensembles, of over het bestellen van kaarten, op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.