Kleurwedstrijd Sinterklaas en HAC Weekblad 

REGIO – Ook dit jaar belde de Sint naar de redactie van HAC Weekblad om te vragen of er een mooie kleurplaat in de krant geplaatst kon worden. Als we terugdenken aan de vele artistieke inzendingen die we de voorgaande jaren hebben mogen ontvangen, moesten we hier niet lang over nadenken: natuurlijk maken we onze kleinste lezertjes graag blij met een leuke kleurplaat maar… daar mocht Sinterklaas wel iets tegenoever zetten. Dat was voor de Goedheiligman geen enkel probleem. Hij maakte een rondje door onze regio en kwam met enkele prachtige prijzen op de proppen!  

Wat dacht je van 4 vrijkaartjes voor de Efteling Musical in Theater De Hofnar in Valkenswaard? Een leuk uitje voor het hele gezin! Op vrijdag 29 december presenteert Theater De Hofnar de Efteling musical ‘Een Gi-Ga-Gantisch Avontuur!’ en wie weet mag jij hier wel gratis naartoe! Meer informatie over deze voorstelling is te vinden op www.hofnar.nl 

Of misschien ga je wel liever helemaal uit je dak in trampolinepark Street Jump in Veldhoven waar je met 4 personen maar liefst 2 uur lang mag gaan jumpen! Maar dat is nog niet alles, want deze prijs is inclusief 4 paar jumpsokken en 4 keer een partymenu bestaande uit een frietje en een snack. 

En Sinterklaas is nog niet klaar met uitdelen want hij kwam ook langs Valkenswaard. Hij liet er zich vertellen dat ‘Valkenswaard on Ice’ vanaf zaterdag 9 december weer georganiseerd wordt in het centrum. Op de Markt komt tot en met 7 januari een prachtige ijsbaan te staan die garant staat voor ouderwets schaatsplezier en gezelligheid. Met deze kleurwedstrijd zijn er 3 x 5 vrijkaartjes te winnen voor ‘Valkenswaard on Ice’, inclusief huur van schaatsen. 

Je leest het: de prijzenpot is wederom de moeite voor de kinderen om hun beste kleur talenten boven te halen. Ga aan de slag en bezorg ons je allermooiste tekening  en wie weet win jij wel één van de 5 prachtige prijzen! Tekeningen mogen tot en met zondag 3 december ingeleverd worden op het kantoor van HAC Weekblad (Stad 29 in Hamont). De tekening is ook te downloaden via www.hacweekblad.eu Uit alle inzendingen worden 5 winnaars gekozen die op 5 of 6 december de prijs op mogen halen bij HAC Weekblad. Veel succes!