Peep Deluxe in CC Palethe met premiére ‘The Charcoal Sessions’

PELT – Stijn Vandebril, een hedendaagse Vlaamse portretkunstenaar én muzikant, schetst de schoonheid, kwetsbaarheid en complexiteit van de menselijke geest in zijn figuratieve werken. Zijn rauwe, expressieve stijl kenmerkt ‘The Charcoal Sessions’: een akoestische live performance in combinatie met een projectie van pure iconische rock ’n roll houtskooltekeningen.

Hedwig ‘Peep’ Peetermans, een singer-songwriter pur sang. Donkere kroegen en achterzalen hebben zijn unieke stem doen rijpen, soms fluisterend, soms grauw en bezwerend met slechts één ultieme doel: de luisteraar bij het nekvel grijpen.
Samen nemen beide artiesten je mee naar de wondere wereld van de allermooiste Roots, Americana & Folk muziek… Een hartverwarmende ervaring voor de muziek- en kunstliefhebbers onder ons. Peep Deluxe in CC Palethe, op dinsdag 28 november om 20.30 uur in CC Palethe, Jeugdlaan 5 in Pelt. Meer info en tickets op www.palethe.be 

Fotocredit: Hedwig Peetermans