‘De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om Pakjesavond’ in Leende

In De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar voor zijn honderdste keer naar Nederland en dat is de reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland een extra cadeautje krijgt.
 
Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van een van de bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op 5 december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door Pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken Pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Datum, tijd en locatie
Woensdag 29 november 13.30 – 16.00 uur
Bibliotheek Dommeldal, vestiging Leende (in Dorpshuis De Schammert)

Aanmelden
Meld je aan via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten voor deze CINEbieb film. Geschikt voor alle leeftijden. Entree: € 6.