Di-Rect in uitverkochte Posthoorn 

HAMONT-ACHEL – Op vrijdag 24 november stond het langverwachte optreden van Di-Rect op het programma in zaal De Posthoorn in Hamont. De Haagse rockband bracht oude bekende nummers, maar ook nieuwe muziek. Het optreden in De Posthoorn was al na slechts enkele uren in voorverkoop  uitverkocht. Di-Rect is na twee decennia een begrip in de Nederlandse muziekscène. De band had enkele concerten gepland in België waaronder die in Hamont, als voorbereiding op hun shows in het Rotterdamse Ahoy waar ze op 22, 23 en 24 december het beste van zichzelf zal geven. 

Het voorprogramma in De Posthoorn werd verzorgd door de 17 jarige singer-songwriter Ise. Gewapend met haar gitaar stond ze eerder dit jaar al op festivals zoals Suikerrock en Bospop. En ook nu liet ze zien dat ze een terechte opwarmer is voor bands als Di-Rect. 

Foto Frank Emmers