HAC weekblad verlengt sponsorschap Ledûb Volleybal 

HAMONT – Afgelopen week kwamen Francois van Gennip van het HAC Weekblad en Charles Bouwer van Ledûb Volleybal bij elkaar om de samenwerking van de afgelopen drie jaar te evalueren. Beiden waren van mening dat zeer goed verlopen was. Diverse onderwerpen die betrekking hadden op de volleybalclub kwamen in het HAC ruimschoots aan de orde. Denk hierbij aan de wedstrijden van dames 1 en 2, de kampioenschappen van de jeugd en de mini’s en het toernooi. Sinds dit jaar zijn de wedstrijdverslagen van heren 1 hieraan toegevoegd. Het HAC weekblad heeft een brede regionale functie en een verspreidingsgebied van Pelt tot en met de gemeente Cranendonck. In haar wekelijkse blad wordt onder meer aandacht besteed aan gemeentenieuws, sport, cultuur, evenement en actualiteiten. Het kantoor is gevestigd aan de stad 29 in Hamont. U kunt vrijblijvend binnenlopen waarna u geholpen wordt door zeer lieftallige en vriendelijke dames. Ledûb Volleybal is verheugd met het HAC Weekblad waarmee zij de inwoners van diverse dorpen kunnen bereiken. Beiden waren dan ook van mening dat een verlenging van het contract voor 3 jaar een logisch vervolg is.

Op de foto Francois van Gennip van het HAC weekblad en Charles Bouwer van Ledûb Volleybal
Foto Jos Meusen