Kerstmis vier je samen tijdens de KerstInn Cranendonck

CRANENDONCK – Mensen uit Cranendonck, die eerste kerstdag (25 december) liever niet alleen willen vieren, zijn van harte welkom bij Stichting Kerst-Inn Cranendonck in het Gemeenschapshuis Den Donck van Schaiklaan 1 te Soerendonk.

Gezellig samen zijn, samen spelletjes doen, luisteren naar gedichten en natuurlijk samen genieten van een heerlijk kerstdiner. Zo wordt Kerstmis voor iedereen een feest.
Vanaf 11.00 uur worden de gasten welkom geheten met koffie of thee en lekkernijen. Rond 13.00 wordt er soep met een worstenbroodje geserveerd, waarna tot ongeveer 16.15 spelletjes, gekaart of gewoon gezellig gepraat kan worden. Hierna zullen we de dag afsluiten met een geheel verzorgd buffet.

Tussendoor bestaat de mogelijkheid om een eigen gedicht of (kerst)verhaal voor te dragen. Als de organisatie tijdig op de hoogte wordt gebracht van eventuele dieetwensen, wordt hier rekening mee gehouden. Het dagvullend programma duurt tot 19.00 uur.
Als u denkt “Dit is een leuk initiatief en dat wil ik graag sponsoren”, zijn wij hier erg blij mee. U kunt dan contact opnemen met Ben Kursten via telefoonnummer 0031 495 492798. Dankzij de financiële steun van diverse sponsors bedraagt ook dit jaar de eigen bijdrage slechts €25,00. Ieder jaar trekt de dag zo’n 50 mensen en voor de komende kerst-Inn hebben zich de eerste gegadigden al aangemeld. Als u tot de doelgroep hoort, meldt u dan op tijd aan. Als u niet in de gelegenheid bent om eigen vervoer te regelen, kunt u dit bij het aanmelden aangeven. U kunt zich tot 15 december a.s. aanmelden via kerstinncranendonck@gmail.com of telefonisch bij Ben Kursten (0031 495492798) of Anja van de Burgt (0031 625361356) of Antoinette Briels (0031 612984802). De organisatie hoopt deze dag weer veel gasten te mogen begroeten. Kom gewoon, het is sfeervol, gezellig en het wordt voor U georganiseerd.

Namens Stichting Kerst-Inn Cranendonck

Burning candles and christmas decorations on wooden tray with warm plaid. Winter cozy style. Hygge concept.