Sporten bij Zurrik Sportief

SOERENDONK – Sportvereniging “Zurrik Sportief” is elke week volop in beweging in de gymzaal naast “Den Donck” te Soerendonk. Met bijna 200 leden, variërend in leeftijd van 3 t/m 85 jaar zorgt de vereniging ervoor dat sporten met gezellig samenzijn voor iedereen toegankelijk is. De  contributie per kwartaal is €15 (jeugd), €22,50 (volw. 1 uur)  of €28 (volw. 1,5 uur). Bij alle 15 sporten is een enthousiaste trainer aanwezig. Wil je een keer vrijblijvend komen kijken bij kleuter-kinder- of jeugdsporten, bij volleybal, basketbal, steps, bewegen op muziek, badminton, sport & spel of bewegen op en rondom een stoel voor de ouderen? Dat kan! Je krijgt bij ons drie gratis proeflessen! Wij lichten er een sport extra uit. 

Bewegen op en rondom de stoel. Veel mensen op leeftijd zijn simpelweg niet gewend om te “sporten”. We horen dan: “Ik beweeg al genoeg in mijn eigen huis en in mijn tuin”. Toch is dit “bewegend werken” echt niet hetzelfde als met lotgenoten elke week gerichte, sterk variërende oefeningen doen. Ga daarom de eerste keer met je moeder of vader, je oom of tante of je buurvrouw gewoon even mee, samen gaat het misschien wat gemakkelijker!  

Deze sport, elke maandagmorgen van 10.05-11.05 uur is voor dames én heren, die misschien nog nooit eerder naar een sportclub zijn geweest of die alle andere sporten té moeilijk of té zwaar vinden. Al zittend op of staand naast een stoel in je dagelijkse gemakkelijke kleding, worden alle gewrichten soepeler gemaakt, alle spieren een beetje versterkt en de conditie goed op peil gehouden. Onder leiding van een “meer-bewegen-voor -ouderen-trainster wordt op een laag tempo een grote variatie aan rustige oefeningen op en rondom een stoel gegeven in de gymzaal van de Donck. Er wordt ook gebruik gemaakt van materialen b.v een stok. Na een klein uurtje bewegen is er voor alle deelnemers-vrijblijvend- de gelegenheid om gezellig samen koffie te drinken (á €0,50) in de huiskamer van de Donck samen met Rietje Boelens en de gasten van het  “Dorpstrefpunt”.  Voor meer inlichtingen: Marianet Mommers-Liplijn, marianetliplijn@gmail.com, 0031 6 23628688

Voor meer informatie over deze en alle andere sportmogelijkheden neem contact op met:  Stef verhoeven, stefverhoeven90@gmail.com en Ineke Smits, inekesmits8@gmail.com 0031 6 83833897.