Tip van de Sint!

Tip van de Sint, Geniet van een lekkere Budelse Pint!

De Sint is weer aangekomen in het land, en daarmee breekt de tijd aan dat de schoen weer gezet mag worden! Het is natuurlijk leuk om de schoen te vullen met een mooie tekening of iets lekkers voor het paard van Sinterklaas zoals een wortel en natuurlijk iets speciaals voor de Sint zelf.

Wij weten uit betrouwbare bronnen dat de Sint verzot is op Budels Herfstbock! Hij is al meer dan 60 jaar fan van dit bijzondere speciaalbier! Na een vermoeide tocht op het paard, in nachtelijke stormen, komt de Sint weer op verhaal met een lekker glas  Budels Herfstbock. Dus hierbij onze speciale tip: “Verras de Sint met Budels Herfstbock!”

Daarbij kunnen wij ook verklappen dat de Sint het bijzonder leuk vindt om een Budels Geschenkverpakking cadeau te doen. Er is volop keuze, voor iedere bierliefhebber!

Denk aan de Geschenkverpakking Budels Craft, met hippe Craftbieren; het Budels Ambachtelijk bierpakket met toegankelijke smaakvolle bieren en de Geschenkdoos Budels. Een collectie van Budelse Toppers die menig bierstorm hebben doorstaan!

Proosten met Budels Bier,
Zorgt voor gezelligheid en vertier,
Verrassende smaken, voor elk wat wils:
Veel speciaalbieren, maar ook Nederlands beste: Budels Pils!