De Gouden Leeuw presenteert wederom Dutch Katz

REGIO – Op vrijdag 1 december is er een happening met rock ’n roll, oldies en evergreens. Afgaande op de reacties van het publiek heeft de Gouden Leeuw in Bergeijk wederom de band Dutch Katz gecontracteerd. Deze band laat u graag proeven van de nostalgie uit de jaren van de rock ’n roll en de sixties. 

Dutch Katz wil de zaal van de Gouden Leeuw weer omtoveren in een ware dans-tempel. De ouwe rotten in het vak brengen de bekende nummers uit de jaren 50 en 60 van onder meer Bill Haley, Elvis Presley, Cliff Richard, Jerry Lewis, Carl Perkins, Crazy Cavan, The Shadows, Eddie Cochran, Fats Domino, Buddy Holly, Johnny and the Hurricanes, The Everly Brothers, The Beatles, The Rolling Stones, Wanda Jackson en vele anderen; kort gezegd: rock ’n roll, oldies en evergreens

Op de vette klanken van Dutch Katz is het schier onmogelijk om stil te blijven staan. Daarom heeft de band een speciale aantrekkingskracht onder de vele enthousiaste rock ’n rolldansers; mede door hun aanwezigheid herleven de tijden van de jukeboxen, petticoats en vetkuiven. Er zijn voor deze avond meerdere kleurrijke dansgroepen uitgenodigd.

Het optreden van Dutch Katz is een spetterend feest. Meteen vanaf de aftrap spatten de vonken ervan af. De dansvloer is van het eerste tot het laatste nummer gevuld met zowel de “gewone” dansers als de echte rock ’n rollers want de band speelt dansbare muziek: zowel de echte rock ’n roll, boogie-woogie, rockabilly als een eenvoudig foxtrotje en ’n slowtje. 

De Gouden Leeuw is voor dit festijn een zeer geschikte locatie met een prima dansvloer. Iedereen is van harte uitgenodigd, ook de niet-dansers. Het adres van de locatie is Hof 6, 5571 CC Bergeijk. De Happening begint om 20.30 uur en de entree bedraagt € 5.