Kerstbomenverkoop CV de Roesdonkers,  ook weer online!

SOERENDONK – Ook dit jaar organiseren De Roesdonkers een Kerstbomenverkoop. Daarnaast is er (naast de reguliere verkoop) weer de mogelijkheid om je kerstboom online te bestellen.  Ga naar de website (www.cvderoesdonkers.nl) voor alle informatie over de kerstbomenverkoop en klik daar op de link om naar de bestelpagina te gaan. 

Je hebt tot vrijdag 1 december 18.00 uur om je Kerstboom online te bestellen. Deze komen de vrijwilligers van De Roesdonkers dan bij je thuis bezorgen op zaterdag 2 december. Dit is gratis in de gemeente Cranendonck. Mocht het daarbuiten zijn, dan wordt van tevoren contact opgenomen over eventuele bezorgkosten. Op zaterdag 2 december (tussen 10.00-16.00 uur) zullen ze ook nog kerstbomen verkopen bij de oude Boerenbond aan de Dorpsstraat (tegenover Ad en Anja Damen) in Soerendonk. Uiteraard zijn er dan ook weer verse wafels en glühwein verkrijgbaar. Kortom: bestel online of kom langs en zorg ervoor dat het bij jullie een gezellig kerstfeest wordt met een mooie boom. Dan zorgen De Roesdonkers ervoor dat we met z’n allen een mooie Carnaval tegemoet gaan. Meer info op www.cvderoesdonkers.nl