Neem jij mij mee de deur uit? Ik zoek een maatje om er op uit te gaan!

CRANENDONCK – Bij Cordaad Welzijn kunnen inwoners zich melden die op zoek zijn naar een maatje. Zo ook deze meneer die op zoek is. Het Maatjesproject is er voor inwoners uit alle kernen van Cranendonck.

Ik ben een inwoner uit Budel, 68 jaar en heb moeite om in mijn eentje leuke dingen te doen. Wandelen, fietsen en zéker biljarten vind ik leuk. Dat laatste doe ik ook wel, maar alleen als er verder bijna niemand aan het biljarten is. Ook fitnessen probeer ik bij te houden, maar grote groepen werken niet voor mij. Ben jij die man van 50+ die dezelfde hobby(s) heeft en met mij er op uit wil gaan? Ik drink ook graag een kopje koffie op een terrasje, wel bij mooi weer natuurlijk ;-). Als jij een vrouw bent en biljarten leuk vindt, dan wil ik ook met jou zeker kennismaken. Het is fijn als we 1x per week kunnen afspreken, liefst in de middag. Dat kan voor mij op maandag-, dinsdag- of donderdagmiddag. Uiteindelijk hoop ik dat ik met jouw hulp weer zelf naar activiteiten toe durf te gaan, maar als het goed klikt kunnen we elkaar ook blijven ontmoeten.

Als jij met mij op pad wil gaan, heeft de vrijwillig coördinator van Cordaad Welzijn eerst een gesprek met jou en daarna spreken we met z’n drieën af om te kijken of het een goede match is. Is dat niet het geval, dan heeft Cordaad Welzijn vast een andere geschikte kandidaat voor jou. Interesse in deze leuke vrijwilligersklus met veel voldoening en de mogelijkheid je eigen tijd in te delen? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn via 0031 6 10208470 of carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl