NEOS op wandel in Weert

HAMONT-ACHEL/WEERT – Met een leuke groep van 36 leden trok NEOS naar Weert voor een najaarswandeling. Gelukkig zat het weer mee, want het bleef droog. Het sportieve team onder leiding van Lambert Bas koos dit jaar voor een verrassende stadswandeling in plaats van de traditionele boswandeling. Het bleek een schot in de roos te zijn. Weert kennen we allemaal als een gezellig winkelstadje maar niemand kon vermoeden dat er zoveel prachtige ‘Street-Art’ te bezichtigen is. Tijdens de wandeling van ongeveer 6 km konden de wandelaars genieten van prachtige muurschildering. Lambert vertelde als een volleerde gids over de verschillende graffiti-werken. De groep viel van de ene verbazing in de andere. Het is bijna niet geloven dat deze stad zoveel kunst te bieden heeft. Een bewijs dat we niet altijd ver van huis moeten gaan om een mooie activiteit te organiseren. Dikwijls weten of zien we niet wat er allemaal in eigen omgeving te beleven valt. Na het maken van de groepsfoto op het marktplein werd er nagepraat in één van de gezellige horecazaken. Tevreden en een ervaring rijker keerden we terug naar ons eigen stadje.