Cranendonckse Banen- en Stagemarkt 

BUDEL – Op 24 november organiseerde Cranendonck Werkt! in samenwerking met Ondernemerscontact Cranendonck en het BRAVO! College Cranendonck dé Stage- en Banenmarkt.

Het evenement vond plaats in de aula van het BRAVO! College van 15.30 tot 19.00 uur. Het thema was “Lokaal werken, samen groeien”. 

Met dit initiatief wordt de lokale arbeidsmarkt gestimuleerd. Cranendonck Werkt! creëert namelijk een brug tussen werkgevers, werkzoekenden, scholieren en de lokale gemeenschap. Iedereen kon tijdens de Banen- en Stagemarkt vacatures vinden van snuffelstage tot afstudeerstage en van vrijwilliger tot fulltime baan. In totaal waren er 34 bedrijven of instanties vertegenwoordigd op de markt en de organisatie kon op heel wat bezoekers, op zoek naar een stage of nieuwe baan, rekenen. De organiserende partijen kijken tevreden terug op het evenement: “We zijn heel tevreden,” aldus Sylvia Coolen van OCC Cranendonck. “We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen van deelnemende bedrijven en bezoekers. Er was een mooie opkomst met ongeveer 220 tot 250 bezoekers en we hoorden dat de eerste sollicitaties al bij de bedrijven zijn binnengekomen!” De organisatie laat ook weten dat er volgend jaar zeker weer een Stage- en Banenmarkt zal volgen. 

Het volgende event van Cranendonck Werkt! wordt georganiseerd op 23 maart 2024 in de vorm van de Cranendonckse Bedrijven Dag. Meer informatie hierover volgt.