Expositie Dreamscapes van Monique Wittenberg 

BUDEL – Monique Wittenberg heeft nog altijd een sterke band met het Budelse en woonde hier in de jaren ‘80 en ‘90. Inmiddels woont ze net over de grens in St. Huibrechts-Lille waar zij ook haar atelier heeft. In 2019 studeerde zij af aan de kunstacademie. Haar drijfveer en passie is om te creëren en om anderen ook even te laten wegdromen in haar helder gekleurde wonderlijke en mysterieuze landschappen haar “Dreamscapes”.

De compositie ontstaat door het digitaal laten samenvloeien en mixen van beelden en foto’s uit haar persoonlijk leven én van social media. Hierbij komt het element water vaak terug. Na de digitale collage wordt het uiteindelijke werk op groot formaat in olieverf geschilderd. Belangstelling om een toelichting te krijgen van Monique bij het bekijken van de expositie? Dat kan op zaterdag 9 december van 12 tot 14 uur. Voor verdere info, afspraak of verkoop mail naar: m.wittenberg111@gmail.com Meer info: www.moniquewittenberg.be