Fotograaf Jos Meusen en Nibevo Int. verlengen contract

BUDEL – Na vele jaren van samenwerking hebben fotograaf Jos Meusen en Charles Bouwer van Nibevo Int. hun contract met de volleybalvereniging Ledûb voor 3 jaar verlengd.

Samen vormen zij ook de sponsorcommissie van de club. Met hun activiteiten als fotograaf Meusen en bedrijf Nibevo Int. ondersteunen zij de volleybalclub daar waar mogelijk is.

Jos Meusen is de ‘meest professionele fotograaf’ van de gemeente Cranendonck. Hij wordt voor vele evenementen gevraagd, daarnaast zien wij ook regelmatig zijn foto’s in het HAC weekblad staan waar Jos al vele jaren mee samenwerkt. In de sporthal De Zuiderpoort is hij regelmatig aanwezig tijdens de thuiswedstrijden van dames 1 en heren 1 van de volleybalclub. Charles Bouwer is actief met sponsorwerving en sponsor-onderhoud voor de club. In 3 jaar tijd is het aantal sponsoren gegroeid van 5 naar 30 organisaties. Noodzakelijk als we de club financieel gezond willen houden. Daarnaast ondersteunt hij dames 1 met diverse randactiviteiten. Beide heren hebben besloten hun contract te verlengen en hun zeer prettige samenwerking voort te zetten.

Op de foto Jos Meusen en Charles Bouwer voor het kantoor van HAC Weekblad