Kleurwedstrijd HAC Weekblad 

REGIO – Had jij hem vorige week gezien: de kleurplaat van Sinterklaas? Want ook dit jaar mag HAC Weekblad in samenwerking met de Sint mooie prijzen weggeven voor wie de allermooiste tekening binnenbrengt op het kantoor van HAC Weekblad! 

Zo zijn er 4 vrijkaartjes voor de Efteling Musical in Theater De Hofnar in Valkenswaard te winnen, een compleet jumppakket voor 4 personen (inclusief jumpsokken en partymenu) bij Street Jump in Veldhoven of ga je liever naar ‘Valkenswaard on Ice’, want ook daarvoor zijn 3 x 5 vrijkaartjes, inclusief verhuur van schaatsen, te winnen. 

Tekeningen mogen tot en met zondag 3 december ingeleverd worden op het kantoor van HAC Weekblad (Stad 29 in Hamont). De tekening is ook te downloaden via www.hacweekblad.eu Uit alle inzendingen worden 5 winnaars gekozen die op 5 of 6 december de prijs op mogen halen bij HAC Weekblad. Veel succes! Kijk ook op https://www.hacweekblad.eu/2023/11/25/kleurwedstrijd-sinterklaas-en-hac-weekblad/