Ledûb Dames 1 onderuit in bekerwedstrijd tegen Pegasus

BUDEL – Op de gewone doordeweekse maandagavond stond voor het eerste damesteam van Ledûb Volleybal een latertje gepland tegen Pegasus in Nijmegen. Omdat ze in de gewone competitie niet van Pegasus hadden weten te winnen, waren de Budelse danes gebrand om dat maandag wel te doen.  

Verslag door Pien Korbijn

“De eerste set begonnen we niet goed. Aan beide kanten werden veel onnodige fouten gemaakt. We wisten dat we beter konden, maar het kwam er gewoon niet uit. De service-druk was te laag en wij konden niet scoren op de big points. We verloren de set met 20-25. In de tweede set wisten we dat het anders moest dan de eerste. We moesten ons eigen spel laten zien. Halverwege de set keken we weer tegen een achterstand aan, maar met een paar super aanvallen en killblocks van Laura waren we weer helemaal bij. De omloopjes van Lynn liepen ook weer goed waardoor het tegen het einde van de set weer gelijk opging. Helaas konden we het niet zelf afmaken en verloren we de set met 23-25.

In de derde set was het nu of nooit, alles of niks. Ons eigen spel begon met vlagen weer een beetje naar boven te komen. We waren de hele wedstrijd al superhard aan het werk dus dat moest toch beloond worden met minimaal 1 set? We hadden een voorsprong halverwege de set, maar wisten die niet door te zetten tot een setwinst. Deze set verliezen we met 22-25.

Aankomende zaterdag om 19.00 uur spelen we weer thuis in het mooie Budel. De nummer 4 tegen de nummer 5! Trommel dus al je vrienden, familie en kennissen op om ons te komen supporten, want dit belooft een mooie wedstrijd te worden. We zien jullie zaterdag!”