Chicago Funk in De Borgh Budel

BUDEL – Op zaterdag 2 december zal De Borgh Budel het podium betreden met een onvergetelijke Earth, Wind & Fire Tribute van de lage landen: Chicago Funk. Deze sensationele 12-mans formatie, die als tweede eindigde in de finale van het SBS-programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, staat garant voor een avond vol muzikale magie en bruisende energie.

Chicago Funk belichaamt drie essentiële elementen die hun optreden onderscheiden:

1. Liefde voor de oude soul, disco en motown muziek: Dit zit in hun aard, en het vormt de kern van hun muzikale passie.

2. Een wervelwind van hits: Hun show is een betoverende mix van onvergetelijke nummers die het publiek meevoert op een muzikale reis door de hoogtijdagen van Earth, Wind & Fire.

3. Ontwaken van het disco vlammetje: Chicago Funk brengt niet alleen muziek, maar ook een onweerstaanbare vibe die het disco-vlammetje in iedereen doet ontwaken.

Het brein achter dit muzikale spektakel is StagePro productions in samenwerking met de Amerikaanse Creative Director David A Tobin, een doorgewinterde artiest en creatief directeur voor tal van grootschalige Motown- en discoproducties wereldwijd. Tobin, die bekend staat om zijn toewijding aan authenticiteit, bracht een getalenteerd team van muzikanten bijeen, elk met hun eigen unieke gevoel en liefde voor Earth, Wind & Fire.

De missie was duidelijk: een authentieke eerbetoon brengen, geen persiflage of soundmix act. Kleding, danspasjes, hoogtepunten in de muziek – elk detail moest kloppen. Het resultaat is een eerbetoon dat de authentieke Earth, Wind & Fire sound tot in de perfectie weerspiegelt.

Met een uitverkochte Ziggo Dome achter de rug, brengt Chicago Funk hun indrukwekkende show nu naar Budel! Samen met onze DJ beloven ze een fantastisch feest vol seventies- en eighties-nostalgie.

Mis deze unieke ervaring niet en laat Chicago Funk op zaterdag 2 december het publiek betoveren met een eerbetoon dat de grootsheid van Earth, Wind & Fire eer aandoet. De Borgh Budel wordt het epicentrum van een muzikale reis terug in de tijd.

Voor meer informatie en kaartverkoop, neem contact op met De Borgh Budel via www.theaterdeborgh.nl

Foto: Chicago Funk / SBS6