Intocht Sinterklaas Maarheeze 2023

MAARHEEZE – Afgelopen zondag werd Sinterklaas erg goed onthaald in Maarheeze. Ondanks het niet zo goede weer waren er toch veel kinderen naar de intocht komen kijken. Daarna kon iedereen die dat wilde op de foto met een van de voertuigen die meegereden hebben om Sint en de pieten welkom te heten. Dit jaar stond Sinterklaas zelfs in een oude Fiat 500! Op deze manier kon hij goed zien hoe druk het is. Naast zijn eigen pieten was ook de pietenband weer van de partij voor de muzikale omlijsting van de intocht. Na de intocht was er de mogelijkheid om Sinterklaas een handje te geven en met Sint en piet op de foto te gaan bij de Smeltkroes. Ook hier hebben veel kinderen en ouders het weer getrotseerd, wat erg gewaardeerd wordt door Sint en piet. Iedereen die geweest is bedankt voor het komen.

Daarnaast wil Sint en piet de lokale sponsoren en ouders die gedoneerd hebben bedanken voor hun bijdrage! Zonder hen is dit feest voor de kinderen niet mogelijk. Tot volgend jaar!