sv Budel wint nipt van MMC 

BUDEL – sv Budel heeft afgelopen zondag, in een mindere wedstrijd, toch met 1-2 weten te winnen bij MMC Weert. sv Budel speelde slordig, gaf veel foutieve passes en kwam daardoor niet echt in de wedstrijd. sv Budel had wel veel balbezit, omdat MMC wat verder inzakte. 

De eerste kans krijgt Youri Bogers, maar hij stuit op de goede keeper van MMC. In de 25e minuut denkt iedereen dat Budel gaat scoren, maar Finn Bogers verzuimde de assist van Koen Vos te verzilveren. Vijf minuten voor rust kwam sv Budel toch verdiend op voorsprong. uit een counter. Na een prima actie van Luc Nouwen en Jasper Beerten werd de bal bij 2e paal binnengeschoten door Youri Bogers: 0-1. Dat was ook de ruststand. 

Na rust was er een prima redding met de voet van Luuk Smolenaers nodig om MMC van scoren af te houden. In de 49e minuut kwam Budel op 0-2. Een corner viel bij de 2e paal voor de voeten van Jasper Beerten, die koelbloedig scoorde. In de 60e minuut kwamen Sem Jansen en Bas Bergmans in de ploeg voor Finn Adams en Rens Vrijsen. In de 61e minuut was er een kans voor Luc Nouwen die te lang twijfelde. Even later werd het plots 1-2. Keeper Luuk bokste de bal niet goed genoeg weg en een speler van MMC kon de bal binnenkoppen. sv Budel wisselde nog twee maal: Vince Marteau voor Jasper Beerten en net voor tijd kwam Wilgard Vos nog in de ploeg voor Luc Nouwen. In blessuretijd was er nog een grote kans voor MMC, maar de bal verdween net naast het doel. Eindstand 1-2. 

Opnieuw drie punten voor de oranjehemden. sv Budel stijgt hierdoor naar een gedeeld 1e plaats, omdat koploper Merefeldia met 1-1 gelijk speelde in de topper tegen de nummer 3 DVO. En DVO is komende zondag de tegenstander van Budel, dus dat belooft een spannend potje te worden.