Senioren Vereniging Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – De Senioren van Budel-Schoot kunnen weer terugkijken op twee geslaagde en gezellige activiteiten. Allereerst was er op 4 november een uitstapje naar het Cantinetheater in Dorplein. Ook de Senioren Vereniging van Gastel en Dorplein waren uitgenodigd, dus het was gezellig druk. Ze mochten genieten van het Smartlappenkoor Rawazzi uit Son en Breugel. Rawazzi bracht leuke en mooie liedjes ten gehore van deze tijd en uit de oude doos. Ook was er koffie/thee met vlaai. Het was een zeer geslaagde middag.

Op vrijdag 24 november kwam de Sint een bezoek brengen aan de senioren in De Reinder.

Allereerst was er koffie/thee met heerlijke vlaai. Daarna verzorgde Noud van Leeuwen een optreden met mooie luister- en meezingliedjes met op de achtergrond foto’s uit de oude doos van Budel-Schoot, heel herkenbaar voor veel mensen. Noud bedankt hiervoor! 

Toen was eindelijk het moment aangebroken dat de Sint gearriveerd was. Dit werd muzikaal opgeluisterd door Sinterklaasliedjes. Ook had de Sint het grote boek bij zich waar de namen van enkele leden in stonden die op het matje geroepen werden of een compliment kregen.

En de Sint werd verrast met een fantastisch optreden van de allerkleinste dansertjes van T-Force, zo leuk om te zien !  Goed gedaan meisjes, dankjewel voor jullie optreden! Iedereen heeft ervan genoten. Toen was er tijd voor koffie/thee met lekkere belegde broodjes. Dus gingen de bezoekers met een gevulde maag, na een fijne middag weer naar huis. Maar niet zonder een presentje van de Sint natuurlijk. Dankjewel aan het bestuur en de vrijwilligers voor deze leuke middag.

Er staan natuurlijk weer enkele activiteiten op het programma van de Senioren Budel-Schoot, maar iedere week is er kaarten, biljarten, koersballen, wandelen en een keer in de twee weken kienen. Wil je ook deel uitmaken (of informatie) van deze gezellige vereniging, dan kunt u contact opnemen met seniorenbudelschoot@outlook.com