Ceciliafeest in Maarheeze

MAARHEEZE – Zondag 6 november hebben het dames- en het herenkoor St. Gertrudis Maarheeze hun jaarlijks Ceciliafeest gevierd. Er werd begonnen met ’n hoogmis, voorgegaan door pastoor Sip, en zang van de beide koren. Aan het slot van deze mis was het tijd om de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Bij het herenkoor was Math Bruls 60 jaar lid. Hij zingt de baspartij. Math kreeg van pastoor de benodigde onderscheiding opgespeld.

Bij de dames waren twee sopranen de feestelingen: Annie van Horne en Rina van Mierlo.

Met het ‘Lang zullen ze leven’ werden de drie toegezongen door de aanwezige kerkgangers.

De dag werd voortgezet bij borrelbar Kikker-Op waar het tot laat in de namiddag gezellig verder ging onder een hapje, drankje en de gebruikelijke optredens en zang van de koorleden. Nu gaan de koren zich klaarmaken voor het Kerstprogramma. Beide koren verzorgen op Kerstavond om 19.00 uur de dienst. Iedereen is dan van harte welkom.

Op de foto pastoor Ton Sip, Annie van Horne, Rina van Mierlo en Math Bruls